FJAKA

FJAKA Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fjaka. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2022 om 1:17 Prima eten weer, alleen een beetje weinig bijgerechten
8 jun 2022 om 18:18 Echt heel slecht! Voor de gegrilde cevapcic met 4 extra worstjes betaal je 18.50 dan krijg je 12 mini worstjes van ong 2 cm met 1 pita broodje geen salade of iets... 2 mini bakjes saus en de worstjes zijn gewoon kant en klaar uit de fabriek
5 jun 2022 om 13:44 De vega opties waren extreem lekker
1 mei 2022 om 22:21 90 min of wait and 62€ for a goulash supposed to be goulash of 500gr it was A SAUSAGE in a bean stew total 320 gr. I haven’t received the extra pita. I received 2 WARM beers. This is a scam.
1 mei 2022 om 21:08 Erg duur voor weinig eten wel lekker. Voor dit geld kun je net zo goed in een restaurant gaan eten. Voor een bezorgmaaltijd erg duur.
30 apr 2022 om 19:45 Food is tasty, portion size of Balcan Sarma was satisfying. grilled cevapcic were good, but the portion was too small for the price, and it's more like street food serving rather than a dinner meal.
23 apr 2022 om 1:13 Lekker en orgineel
15 apr 2022 om 16:37 No pitta bread no dressing. Dishes for sharing, one dish would not fill someone. Terrible would not order again
9 apr 2022 om 12:54 Food was delivered cold. The Burek had honey and lemon on it although I specified I do not want that (which is also super weird to put on burek). The beef on the sandwich I ordered was chewy and impossible to eat.
8 apr 2022 om 21:20 Food was fine, but seemed overpriced for the quality/quantity. I paid for an add on for one of the dishes, and they forgot to include it, which was frustrating. Would not order again.
17 feb 2022 om 9:38 Ik belde naar de zaak en zij vertelde dat thuisbezorgd te laat was. Maar de bezorger vertelde dat hij 45 min aan het wachten was. Heel slecht
9 feb 2022 om 14:39 Gisteren broodje pulled pork besteld met friet. 75 minuten later kwam de bestelling en was het geen broodje pulled pork, maar een broodje met een lap rundvlees. Op het briefje stond 'sorry pulled pork was op'. Geen belletje of compensatie verder.